Camping Oukoop 46

Wij hebben hier een nachtje gestaan, we waren op doorreis in het naseizoen. mooie verharde plekken en prima sanitair. Wij gaan hier nog een keer terugkomen om de omgeving te verkennen.

RonvEijk

aug 2025

3 jaar geleden waren we hier ook! super fijne minicamping,alles zeer goed verzorgd en zeer schoon sanitair! even een weekend eruit! heerlijk vertoeven tussen de weilanden in! Astrid en haar man hebben het super voor elkaar hier! zij snappen hoe het hoort!

theoenester

jul 2025

weekend gestaan geweldige stek . vriendelijk en behulpzame dame.ruime camperplaats. mooie fietstochten gemaakt groetjes theoenester. mooie uitvalsbasis voor fietstochtjes.groetjes theoenester.

Oukoop 46

3626 AX, Nieuwer Ter Aa, Nederland

52.19365 4.97151

locatie in vrije natuur - ten zuiden van de Vinkeveens Plassen - autosnelweg A2 afslag 5 Breukelen [Amsterdam- Utrecht)4km - alle Camperplaatsen hebben een servicezuil - kleine - buurtwinkel in dorp - overige winkels/supermarkten [Kockengen, Breukelen, Vinkeveen en Wilnis] 6 km - Vinkeveense plassen 5km - Loosdrechtse plassen 5km - openbaar vervoer 350m.

31 mrt t/m 1 okt