4 speciale camperplaatsen met camperservice - ook 130 kampeerplaatsen tegen hoger tarief - centrum 2km
Ubbeschoterweg 12
3927 CJ, Renswoude, Nederland€ 17,10 • 1 apr. t/m 8 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenPrima , mooie en rustige camping met ruim opgezette plaatsen. prima sanitair . Wifi is goed en je wordt vriendelijk ontvangen. Mooie omgeving om te fietsen. Moeite waard om nog eens terug te komen.
Ruime camperplaatsen, (jammergenoeg) afgeschermd van de campingplaatsen. Als je de gillende en huilende kinderen voor lief neemt dan is dit een prima plaats. Sanitair voldoende. Jammer dat heel veel verlichting in de ruimte van de afwasplaastsen het niet doet en is afwassen in het donker niet echt handig. (vanwege de hoge temperaturen laat afgewassen) € 21,50 per nacht is acceptabel, al vind ik 3 euro per nacht voor een hond belachelijk.
lees meerPrima camping en voorzieningen. Nadeel voor ons is het douchepasje met borg dat we pas na lang wachten om 9:30 uur konden inleveren.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Ubbeschoterweg 12
3927 CJ, Renswoude, Nederland52° 5' 3" N
info@campingdegrebbelinie.nl
€ 17,10 • 1 apr. t/m 8 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine