Restaurant 3 Zussen

• Honden toegestaan

MarOntheroad

mei 2025

Houd er rekening mee: dit zeer krappe parkeerterrein geeft personenauto’s al frustratie èn soms schade! Alleen mog. voor buscampers langs de achterzijde/groenrand! Bijna altijd vol vanaf 12.00u. Heel aardig en gewaardeerd aangeboden, deze overnachtingsmogelijkheid. Helaas zeldzaam in de regio. Dank!

pino1975!

apr 2025

hele kleine parkeer plaats, waar je niet goed kan rijden met je camper De plekken de voor de campers bedoeld zijn zijn erg klein, dan sta je half op de doorgaande route. niet heel praktisch. we zijn doorgereden.

Corné&Mary

aug 2024

wat een service, we zijn hier met de lunch gekomen, en de parkeerplaats stond vol. een vriendelijke werkneemster zei ,ga eerst even op de parking staan bij het bos.....is hier 300 meter vandaan. rond 16:00 naar het restaurant gegaan en rustig een plekje uitgekozen voor onze camper van 7,5 meter. wel de fietsen eraf gehaald, Tis niet ruim maar hij staat veilig. zie dit al service na de geweldige maaltijd. je mag hier overnachten moet niet :) 5 **

Kerkewijk 115

3911 SC, Rhenen, Nederland