Gelegen op schiereiland in Utrecht - geen reserveringen - verbouwing nog niet klaar - centrum 1km
Ariënslaan 5
3573 PT, Utrecht, Nederland€ 14,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
KortingskaartenVriendelijk ontvangst en zeer goed betaalbaar (11 euro voor 1 persoon zonder stroom). Sanitair is inderdaad erg vies, ondanks dat er wel elke dag een hogedrukspuit doorheen gaat. Grasveld lag vol met ganzenstront. De locatie is echter wel zeer goed.
wat jammer wat er met de camping gebeurd is! Sanitairgebouw te vies voor woorden! Door de afwezigheid van wc borstels kan niemand de remsporen wissen. De wasbakken, plancets alles is te vies!!! Jammer want het was, ondanks de bouwwerkzaamheden een hele leuke plek om te wandelen, fietsen en naar het centrum te gaan. Deze plek is van onze aanrader verdwenen. Komt hier überhaupt een schoonmaakster?
lees meertwee foto's geplaatst volgens de beheerder worden deze elke dag schoon gemaakt .maar ik heb er twee dagen gestaan en twee dagen het zelfde beeld .hier wordt ik niet vrolijk van dus ben maar naar een andere camping gegaan let wel die ééne ster moet ik geven anders kan ik de review niet plaatsen maar is geen ster waard
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
lees meerAriënslaan 5
3573 PT, Utrecht, Nederland52° 6' 4" N
€ 14,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater