Molecaten Park Waterdunen

• Lozen afvalwater

G

Guido_Vbr

2 weken geleden

Wij hebben met onze camper op de camping gestaan, niet aan de camperplaatsen. Het was heerlijk rustig kamperen, ruime plaats, goed gedekt door de duinenstruiken op de dijk tegen de zeewind. Sanitair was top! Douche: heerlijk warm water voor 6 minuten! Vanuit camping toegang tot prachtig natuurgebied "Waterdunen" en natuurlijk kan je ook aan de kustlijn fietsen. Breskens op 3,7 km (fiets/wandelen). Een echte aanrader, wij komen hier zeker terug!

rdekruif

sep 2025

prima plek om te vertoeven, zelf op de Camperplek gestaan en via website geregeld. Ging gemakkelijk en goed geregeld hoefde niet langs receptie kon zo door de slagbomen. mooie plek om te wandelen en fietsen . zelf op de dijk bankje bootjes kijken. kritiek puntje is wel dat de plaatsen een betere uitstraling kunnen hebben. Met Aldi voortentjes gras op vele plaatsen slecht en de grind plaat ziet er ook onverzorgd uit. wel super restaurant/sanitair

patita

sep 2025

Wij hebben 3 dagen gestaan, we hadden 2 dagen geboekt en 1 dag bijgeboekt. Dit ging zonder problemen met zeer vriendelijk personeel. Sanitair was prima en de campingplaatsen zijn zeer ruim maar de camperplaatsen die wij gezien hebben waren zeker aan de krappe kant. Onze voorkeur gaat dan ook naar de campingplaatsen.

Waterdunen 1

4511 RT, Sluis, Nederland

Kampeerplaatsen op camping - zie voor exacte tarieven de website - land van eb en vloed - centrum Breskens 8km