Camping Den Osse

• Stroom

Citizen-Blue

jul 2024

als je op zoek bent naar een grote familiecamping met een plek voor je tent of caravan die ook voor kleine kinderen leuk is, dan een aanrader. ben je op zoek naar een camperplek dan is de prijs / kwaliteitverhouding iets uit balans. sowieso in zeeland vind ik dat. 100 euro voor twee nachten met 1 persoon best fiks. gauw naar frankrijk weer!

Rose-poedel

jul 2021

Weekje geweest Wisten dat wij moesten verplaatsen Dat liep niet helemaal vlekkeloos. Jammer dat de entree wat rommelig oogt door de opslag . Op de velden is het goed verblijven Veel ruimte Fijn zwembad en mooie fietstochten gemaakt Wij vonden dat wij niet in het Grevelingen meer konden zwemmen dus met de fiets naar de Zee maar wij komen terug want dat verdient het eiland en de camping

123@home

jul 2020

Al weken geleden gereserveerd en betaald voor 4 nachten.Bij aankomst is er 1 plaats groot genoeg voor een kleine tent, waar onze camper van 7.30 meter moet komen te staan. Past dus niet. Alternatief: in de speeltuin. Daarna plaats voor 2 nachten. Horen niets meer, om 12.30 uur wordt gebeld dat we voor 14.00 uur moeten verkassen. Onze vakantie is hiermee over.

Blankersweg 4

4318 TV, Brouwershaven, Nederland

locatie met bakker, restaurant, zwembad en tennisbaan - reserveren in hoogseizoen - Scharendijke 3km - centrum 2km

7 sep t/m 14 okt

26 mrt t/m 1 apr

12 apr t/m 12 mei

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard