camping op Zeeuwse boerderij - natuurgebied 't Zwin - strand en Cadzand 1,5km
Vierhonderdpolderdijk 1
4506 HK, Cadzand, Nederland€ 31,80 • 1 apr. t/m 15 okt.
Best Deal Camping Card, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenZeer mooie schone camping, zeer schoon sanitairgebouw, vriendelijke ontvangst, goede plaatsen.
Met onze camper hier 25 en 26 maart gestaan. De inrit naar veld F is uiterst krap en de plaatsen zijn drassig, ondanks de aangebrachte schelpen. Mooi sanitaire voorzieningen. We betaalden €51,20 voor 2 nachten en dat met ACSI—korting!!
Mijn vrouw zoon en ik zijn hier 3 nachten geweest. Als we alles in één woord moeten samenvatten dan was het: TOP!! Wat een supermooie camping met geweldige sanitaire voorzieningen. Het hele terrein was keurig verzorgd en bij aankomst een welkomspakket aan info! Heerlijke fietstochten gedaan naar Brugge en Knokke en Breskens. Prachtige route door de duinen. Eigenlijk hadden we wel langer willen blijven maar deze is zeer zeker aan te bevelen !
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerVierhonderdpolderdijk 1
4506 HK, Cadzand, Nederland51° 22' 12" N
info@campingwulpen.nl
€ 31,80 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet