Camping Wulpen

• Honden toegestaan

• Stroom

J-en-A

aug 2025

Vriendelijke ontvangen. Wij hadden geluk: elke dag kwam er een foodtruck met oa pizza, pasta, patat. Bakker komt ook langs met heerlijke broodjes/koeken. We stonden op het campergedeelte, direct naast de loosput vh grijze water, maar geen stank van gehad gelukkig! Éen minpunt: het gegooi en geklepper van de afvalcontainers dichtbij onze plek. Dat stoorde ons enorm. Tip: bordje erbij met de mededeling de kleppen zachtjes te sluiten.

Ronald-Jan

jul 2025

mooie camping, aardige eigenaren, sanitair mooi schoon vlakbij zee en leuke dorpen in omgeving om heen te fietsen.

Frank-van-de-Ven

okt 2024

Fijne schone camping met vriendelijke eigenaar. Schoon sanitair en uitstekende Wifi. Ik had voor drie nachten geboekt; helaas moest ik door omstandigheden 1 nacht eerder vertrekken. Deze nacht werd zonder probleem gerestitueerd. Super!

Vierhonderdpolderdijk 1

4506 HK, Cadzand, Nederland

camping op Zeeuwse boerderij - zie voor exacte prijzen de website - feestdagen in het voorjaar = hoogseizoen - natuurgebied 't Zwin - strand en Cadzand 1,5km

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 1 sep