camping bij asperge- en bessenboerderij - Zeeuws Vlaanderen - centrum 500m
Nieuweweg 2
4529 PW, Eede, Nederland€ 19,80 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 21,80 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 19,80 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenTop minicamping, ideaal voor wie van rust en ruimte houdt. Vriendelijke ontvangst. Prachtig fietsen in de grensstreek via het knooppuntennetwerk.
Topcamping! Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Personeel in streekproductenwinkel ook prima. Mooie, grote plekken, met veelal vrij uitzicht. Rustige sfeer en dito gasten. Sanitair ook uitstekend voor mekaar. Kortom, hele dikke vette aanrader!
heerlijke camping met veel ruimte en schoon sanitair. leuke en hartelijke broers die zeer behulpzaam zijn. onze luifel werd vakkundig gerepareerd! we hebben zo genoten hier en komen zeker terug.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Nieuweweg 2
4529 PW, Eede, Nederland51° 14' 51" N
info@spitsbroek.nl
€ 19,80 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 21,80 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 19,80 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet