Minicamping Ko

• Stroom

JokWil

jul 2025

Leuke rustige minicamping midden op Walcheren zodat je overal naar toe kunt fietsen, Middelburg, Veere etc. Schoon sanitair, alles prima in orde, mooie ruime plaatsen. klein minpuntje, als je naar de afvalbakken loopt zie je een hoop rommel staan, zoals oude versleten caravans, bouwvallige oude strandhuisjes, ect. Jammer, de rest is zo mooi. Maar wij komen zeker terug .

koen327

jul 2024

Zeer aangename camping met een 20-tal plaatsen op een groot terrein. Zeer veel ruimte, met in het midden een petanque-terrein en verschillende speeltuigen voor de kids. Zeer propere toiletten en douches (zelfs een familiedouche). Heel rustig en dichtbij plaatsen als Domburg, Zoutelande, Veere, … Zeer leuk om naartoe te fietsen langs knooppunten. Zeer vriendelijke eigenaars. Een echte aanrader !

BettyJo13

sep 2023

Prima camping met ruime plaatsen op groot veld. Goed sanitair, fijne douches en schoon. Gezellige ontvangst door gastvrije eigenaren. Goede uitvalsbasis voor fietstochten en de zee is op enkele kilometers. Wij gaan hier zeker nog eens naartoe want er zijn nog een paar fietstochten die we willen maken.

Pioniersweg 2

4364 RE, Grijpskerke, Nederland