top! ingericht met verstand van zaken, op een rustige lokatie vlakbij supermarkten en het gezellige centrum. een voorbeeld voor veel gemeenten.
gemeente Hulst dank voor deze mooie camperplek zo zouden alle camperplekken moeten zijn verhard en alle nodige voorzieningen aanwezig super plek
Mooie plek dichtbij diverse winkels en supermarkten. Centrum en stadswallen (3,5 km lengte) om de hoek en een mooi stadspark. Prijs € 12,50 per 24 uur. Deze heb ik gelijk aan laten passen. Iedereen meldt het wel, maar past het nirt aan.
Havenfort
4561, Hulst, Nederland51° 16' 40" N