Camping naast natuurgebied Groot Eiland - kleine beperkte keuken - centrum 4km
Klein Cambrondijk 2
4561 RR, Hulst, Nederland€ 19,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenEen mooie kleine en rustige camping. Sanitair zag er goed en schoon uit. We hadden slecht weer en daarom weinig van de omgeving gezien. Was geen probleem dat we laat aankwamen. Heel behulpzame eigenaar.
leuke ontvangst kregen gelijk een rondleiding waar alles precies zat. schone wc en douche. alles netjes en schoon. heerlijke rustige plaats waar je het gevoel hebt dat je echt vakantie hebt.
2 dagen gestaan om onze nieuwe Camper uit te proberen. Vriendelijke eigenaren, mooie rustige locatie met zeer ruime plekken welke zijn voorzien van stroom, goed en schoon sanitair. Op fiets afstand van het mooie stadje Hulst.
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
WiFi
Klein Cambrondijk 2
4561 RR, Hulst, Nederland51° 18' 13" N
4561rr2@hetnet.nl
€ 19,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (6A)