Camping naast natuurgebied Groot Eiland - kleine beperkte keuken - centrum 4km
Klein Cambrondijk 2
4561 RR, Hulst, Nederland€ 19,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenGeniet van de stilte, de prachtige omgeving en vind hier rust. Daar staat deze mini camping voor. Supervriendelijke mensen en verzorgd terrein met ruime plekken. Toppie. 👍😊
Een mooie kleine en rustige camping. Sanitair zag er goed en schoon uit. We hadden slecht weer en daarom weinig van de omgeving gezien. Was geen probleem dat we laat aankwamen. Heel behulpzame eigenaar.
leuke ontvangst kregen gelijk een rondleiding waar alles precies zat. schone wc en douche. alles netjes en schoon. heerlijke rustige plaats waar je het gevoel hebt dat je echt vakantie hebt.
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
WiFi
4561 RR, Hulst, Nederland51° 18' 13" N
4561rr2@hetnet.nl
€ 19,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (6A)