Minicamping Weizicht

4.4

J

JustRREG

nov 2025

Wij hebben, op camping Weizicht, een hele fijne tijd gehad met onze camper. De eigenaresse was erg vriendelijk en behulpzaam. Eind oktober waren we, met nog één camperaar, de enigen. Ondanks dat, hebben wij ons enorm thuis gevoeld op deze fijne camping. Een aanrader!

janni/martin

mei 2023

Een zeer vriendelijke ontvangt met een hele leuke uitleg over de omgeving en bezienswaardigheden. Een rondje Noord-Beveland langs de kust is 60 km en is een mooie tocht. Het sanitair is keurig netjes en van alle gemakken voorzien. Er zijn veel kippen en goedkope verse eieren te koop. Wat ons betreft een aanrader..

Coert70

dec 2021

Deze camping is echt geweldig. We zijn er nu een keer of 8 geweest voor een weekend en het is altijd schoon en vriendelijk. De plaatsen op het veld zijn uitermate ruim en met eigen waterkraan. Vanuit Kats zit je redelijk centraal in zeeland dus uitstapjes te over. Kortom een Top camping.

Noordlangeweg 19

4485 PK, Kats, Nederland

kampeerplaatsen op Vekabo camping - ook camperplaatsen naast de camping [sc 30063]- jeu de boules - duiksport - vlak bij Zeelandbrug - centrum 2km

7 okt t/m 31 dec

6 mei t/m 29 mei

2 sep t/m 6 okt

Toon alle tijden en prijzen