Locatie gelegen in een van de mooiste gebieden van Zeeland - pittoreske dorpjes - Goes, Middelburg, Vlissingen of Yerseke - honden gratis - centrum 3km
Kamerpolderdijk 1A
4436 RH, Oudelande, Nederland€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenKeurige camperlocatie met zeer goede voorzieningen. Tijdens ons bezoek was het rustig, dus alles ruim voldoende aanwezig. Zeer vriendelijke eigenaar.
De perfecte camperplaats, alles top
Goed verzorgde cp. Ruime plekken. Mooi uitzicht. Rustig gelegen (een fiets kan van pas komen). Unit met douche en toilet zien wij als een leuk extraatje: niet echt nodig op een cp. Misschien nog een tip voor de eigenaars: we werden relaxed onthaald, top, maar beginnende camperaars zou je bv iets meer info verschaffen (waar ze alles kunnen vinden qua water/electra/afval etc).
lees meerLozen cassettetoilet
lees meerKamerpolderdijk 1A
4436 RH, Oudelande, Nederland51° 24' 51" N
info@camperparkdebloesem.nl
+31113820202
€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenLozen cassettetoilet