Voor ons de eerste uitstap met de camper. Rustige, héél nette camping! Ruime camperplaats. Prima onderhouden alsook het sanitaire blok!
Fijne camping. Ruime plaatsen. Uiterst vriendelijke eigenaren. We kregen de stroom niet aan de gang en ze hebben net zo lang gezocht wat de oorzaak was tot het weer werkte. Bleek aan mijn eigen kabels te liggen😄🤭. Kabel mogen lenen. Heerlijk verse broodjes van de bakker ‘s morgens! Mooi fietsen langs de Oosterschelde Fijne ruime douches waar je kleren eens een keer niet nat worden.
lees meerleuke camping met schoon sanitair en aardige ontvangst door de eigenaren. Je kunt van hieruit fijn wandelen en voor ons vooral lekker fietsen.
Baalpapenweg 1
4305 RE, Ouwerkerk, Nederland51° 37' 24" N