speciale camperplaatsen - Tarief exclusief boekingskosten - ook reguliere kampeerplaatsen bij goed weer voor, uitsluitend voor lichtgewicht campers - centrum 1km
Strengweg 2
4525 LW, Retranchement, Nederland€ 20,50 • 2 apr. t/m 3 jun.
€ 30,00 • 6 jun. t/m 9 jul.
€ 40,00 • 10 jul. t/m 28 aug.
€ 20,50 • 29 aug. t/m 16 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenkort: prima plek, netjes, schoon, vriendelijke mensen. wel aan de prijs. we komen zeker neg eens terug.
Helemaal eens met de vorige reviews. Wij hebben hier vorige week 4 nachten op een prima camperplaats gestaan. Het sanitair was prima. Er waren geen 2, maar 5 afwasplekken. We ontdekten later dat er nog 3 in het nieuwere toiletgebouw waren. Hier was overigens ook nog een 2 persoons douche te vinden. De gratis douches waren ingesteld op 6 minuten. Verder was er uitstekende gratis WiFi. In het naseizoen betaalden wij €20, dankzij de Acsi kaart.
lees meerWij waren hier voor de tweede keer en het was weer genieten! Echt alles ziet er keurig verzorgd uit en het sanitair is super schoon en netjes . Ook erg handig dat er de mogelijkheid is om de fietsen in een berging te zetten waar je ze eventueel gelijk kan opladen. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. Met vragen staat de vriendelijke gastvrouw altijd voor je klaar. Dus zeker voor herhaling vatbaar! Irma & René
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerStrengweg 2
4525 LW, Retranchement, Nederland51° 21' 42" N
info@molinshoeve.nl
€ 20,50 • 2 apr. t/m 3 jun.
€ 30,00 • 6 jun. t/m 9 jul.
€ 40,00 • 10 jul. t/m 28 aug.
€ 20,50 • 29 aug. t/m 16 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine