fijne plaats ,mooi uitzicht over het land,hele vriendelijke eigenaren. van hieruit heerlijke fietstochten gemaakt naar Goes (hele mooie stad),en Yerseke (heerlijk oesters en mosselen gegeten. wij komen hier zeker nogmaals terug
Er is alles wat je nodig hebt voor een kleine prijs. We hebben een mooie fietstocht gemaakt. Door de persoonlijke ontvangst voelden we ons welkom.
een heerlijke plek,met aardige beheerders.mooie fietsomgeving.genieten van het fruit om ons heen.
Westelijke Kanaalweg 85
4424 ND, Wemeldinge, Nederland51° 30' 33" N
camperplaatswemeldinge@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons