👍🏻 Vriendelijke eigenaar 👍🏻 Ruime plekken met privacy 👍🏻 Sanitair in orde 👍🏻 Prima ligging tov Zierikzee
Mooie rustige camping met grote plaatsen dichtbij de Zeelandbrug en centrum. We werden zeer gastvrij ontvangen door Jeroen die je persoonlijk de plaats aanwijst. Camping stond vrijdagavond helemaal vol maar gelukkig mochten we 2 nachten op een mooie plek dichtbij de ingang staan tegenover de vaste plaatsen. Mooie fietsroutes in de buurt. Jeroen is een echte gastheer!
lees meerEen heerlijke, rustige camping vlakbij Zierikzee. Sanitair is netjes en schoon. Jeroen is erg vriendelijk en gaat mee om de plak aan te wijzen waar je kunt staan. We hebben nog een nachtje bijgeboekt en komen zeker een keer terug.
Straalweg 5
4301 RB, Zierikzee, Nederland51° 38' 3" N
info@campingdeval.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons