kampeerplaatsen op boerencamping - duikspot ‘De Val’ aan de voet van de Zeelandbrug - oude binnenstad van Zierikzee - centrum 3km
Straalweg 5
4301 RB, Zierikzee, Nederland€ 28,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenAardig vriendelijk stel eigenaars. Keurige mooie schone sanitair. Gezellig kleine camping vlakbij Zierikzee.
Om de 35graden plus dagen te overbruggen hebben we hier 3 nachten gestaan. Mooie kleinschalige camping nabij Zierikzee. De eigenaar Jeroen zorgt er voor dat je je direct thuis voelt. Prima sanitair en goede broodjes service, in de ochtend rond 09.00uur op je plek geleverd. Wij stonden op royale plek 17 met veel privacy. Ondanks dat wij meer van de echte camperplekken zijn (vandaar 4 ipv 5 sterren) hebben we het hier prima naar ons zin gehad.
lees meerEerste ervaring voor ons in Nederland. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Jeroen. We hebben er drie nachten doorgebracht in een camper. De staanplaatsen zijn groot en intiem. De toiletten zijn schoon en goed onderhouden. Het centrum van Zierikzee is een kwartier lopen, 5 minuten fietsen. De camping is rustig gelegen en alle nodige voorzieningen voor campers zijn aanwezig.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
lees meerStraalweg 5
4301 RB, Zierikzee, Nederland51° 38' 3" N
info@campingdeval.nl
€ 28,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet