3,93van 5
  • augustus 2023

helemaal leuk ontvangen👍🏾 Sterk aanbevolen.

• juli 2023

Alles wat je nodig hebt. Dicht bij centrum. Goed uitgangspunt voor fietstochten. Had een printje nodig. Na verzending email geen probleem. Dank voor de gastvrijheid.

• mei 2023

We kwamen voor twee dagen maar bleven zes. Vriendelijke ontvangst en we waardeerden de kans om andere kampeerders te ontmoeten op "Gretha's koffieochtend". Handig voor de oude stad en het moderne winkelgebied. Ook voor fietsen over de zeedijk. Een nadeel: zeer zwakke wifi.

Bekijk alle 23 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,93van 5
  • augustus 2023

helemaal leuk ontvangen👍🏾 Sterk aanbevolen.

• juli 2023

• mei 2023