gelegen bij een high-tech. veehouderijbedrijf - gelegenheid tot rondleiding op erf [indien we thuis zijn] - centrum 3km
Elzenweg 19
2971 LA, Bleskensgraaf, Nederland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenruime camperplaats. hele leuke recreatie ruimte. verharde plaatsen net stroom. kwaliteit voor betaalbare prijs. bedankt voor jullie gastvrijheid.
Ik kwam in de lock down rond diner tijd aan, heb hier alleen gestaan. Enorm genoten van de warme douche! Dichtbij leuk bosje voor de ochtend wandeling met mijn hond. De eigenaren hebben zelf 3 hondjes, welke wel blaffen zodra je uit je auto stapt, maar welke niet agressief zijn. Ze blijven in hun tuin door een elektrische bedrading.
lees meerEenvoudige plek, maar mooie boerderij, we kwamen 's avonds aan, maar onze kids kregen toch nog uitleg over de boerderij, heel leuk! Sanitair netjes, ook nog recreatieruimte daarboven om te zitten.
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
WiFi
Douche
Elzenweg 19
2971 LA, Bleskensgraaf, Nederland51° 51' 25" N
campererfnescio@outlook.com
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom (unknownA)