Locatie van te voren telefonisch/per mail reserveren - alleen toegankelijk voor campers tot <3500kg - CCI/FICC-card - betaling uitsluitend per pin - Brielsemeer 200m - centrum per fietspont 1km
Brielse Veerweg 11
3231, Brielle, Nederland€ 22,20 • 1 apr. t/m 1 nov.
Kortingskaartenvoor de geweldige ontvangst met koffie maar ook vanochtend de hulp die we kregen Camper muurvast maart hulp toch weer los .GEWELDIG SCHONE SANITAIR.
Fantastische ontvangst door de beheerder. Veel vaste kampeerders met een caravan. Ik was met mijn camperbusje en hond meer dan welkom, ook bij de andere gasten.
kleinschalig (club)terrein in mooie bosrijke omgeving waar je zeer welkom bent. veerpontje voor de fiets naar het leuke vestingstadje Brielle op korte afstand. superschoon compleet sanitair, beetje hoger in prijs voor n camperplaats, maar faciliteiten zijn dan ook perfect. we komen hier nog eens terug voor strand en fietstochtjes.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerBrielse Veerweg 11
3231, Brielle, Nederland51° 54' 47" N
brielle@ncc.nl
€ 22,20 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet