Duur, vies, 's nachts volledig gesloten (in geval van nood kan er een tragedie gebeuren) samengevat: Het zou gesloten moeten zijn
Je wordt hier ontvangen met regels en een snauw i.p.v. een groet. maar blijkbaar gelden er geen regels voor de beheerders . Vies en oud sanitair, 2 koude douches waar je 50 cent voor moet betalen en in de rij moet staan. Het heet een camperpark maar op het trein overnachten mensen in kleine tentjes en auto’s. En dan maar 2 toiletten en 3 douches waarvan er 1 buiten gebruik was. Kortom een zeer onhygiënische situatie. Ons zien ze hier nooit meer!
lees meerde slechtste camperplaats die wij ooit bezocht hebben. vies en onvriendelijke mensen.snap werkelijk niet dat deze camperplek nog steeds vermeld wordt in de app w de Jong
lees meerValutapad 7
2496, Den Haag, Nederland52° 3' 24" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons