Locatie bij jachthaven - gebruik de GPS-coordinaten - plaatselijk bekend als Peekade - betaling per pin - verwarmd douche/toilet gebouw - centrum 1km
Oosthavendijk 16
3241 LK, Middelharnis, Nederland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVanaf 1 januari 2023 zijn de prijzen verhoogd. Je betaalt nu €15,00 en €3,00 toeristenbelasting voor 2 personen. All in. Een milieupas (gratis) te krijgen bij havenmeester die langs komt en je met pin moet betalen. Mooie plek en alles netjes.
Mooie camperplaats aan de haven en een leuke stad om te bezoeken. Ook een hele mooie fiets en wandel omgeving . Wij betaalden hier nog steeds 14,90 voor 2 personen .
Geweldige plaats. Ruimte voor 11 campers opgesteld op de kade. toiletten schoon. Geweldige sfeer en gratis verwijdering. Havenmeester komt langs en verzamelt. € 18,70 voor 2 personen/nacht. Het stadje is onverwacht mooi, waar je uitstekend kunt winkelen, flaneren en eten. We komen graag terug.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Oosthavendijk 16
3241 LK, Middelharnis, Nederland51° 45' 41" N
havenkantoor@goeree-overflakkee.nl
+31187482068
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet