Campererf De Groene Waard

• Stroom

MarthaBas

jul 2025

Review van balou2022: Onterechte kritiek. Niet voor rede vatbaar. De prijs voor de buurman was een foutje van ons, 1 nacht berekend ipv 2. Hebben we ook aangegeven. Als je met 3 personen komt, electra gebruikt, de hond gezellig mee neemt en de toeristenbelasting netjes betaald, ja, dan kom je uit op € 37,-- Kan er niet minder van maken, prijzen staan ook op internet. Iedereen nog een fijne, veilige, gezellige vakantie gewenst en van harte welkom!

balou2022

jul 2025

het liefs helemaal geen ster maar moet 1 ster aangeven slechte camping moesten 37 euro betalen voor 1 nacht en de buren die naast ons stonden 33 euro voor 2 nachten best raar communicatie echt slecht pas op je wordt op de foto gezet als je iets zegt over de prijs mijn aanrader ga hier nooit heen

Nette boerencamping met veel verschillende dieren. Sanitair verouderd maar schoon. wij betaalden € 30,00 per nacht.

Minkeloos 28

4225 SP, Noordeloos, Nederland

Camperplaatsen op het erf - deelnemer campererf - buiten het seizoen alleen op afspraak - ook plaatsen op de camping [zie website - tegen hoger tarief] - centrum Noordeloos 5km

1 apr t/m 1 okt