Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
4.6
Locatie host
Welkom bij onze gezellige familiecamping en bed & breakfast! Wij zijn een enthousiaste familie die met liefde en toewijding een kleine camperplaats beheert, met 15 knusse plekken. Maar daar blijft het niet bij! Bij ons vind je ook twee charmante bed and breakfast studio's en twee sfeervolle bed and breakfast tiny houses.
Wat ons uniek maakt, is dat wij de ideale plek zijn voor groepen vrienden of families die samen willen genieten van een vakantie, maar wel hun eigen plekje verkiezen. Terwijl de één zich comfortabel nestelt in een camper, kan de ander zich laten omarmen door de gezelligheid van een tiny house.
Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij streven naar een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich direct thuis voelt.
Lees verder

Kruisweg 2
3251 LG, Stellendam, Nederland
Locatie host
Lees verder
Gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee op de grens met Zeeland - bij B&B Studio's - reserveren mogelijk - zie voor exacte prijzen de website - betaling contact of via card - centrum 1.5km
3 nov t/m 23 dec
€ 22,50