Topcamp Bogstad

• Lozen afvalwater

DeCato

sep 2025

Alles is aanwezig op deze grote stadscamping. Bus naar centrum stopt bijna voor de deur. Ondanks de vele standplaatsen viel de herrie mij mee.

Melissa@

aug 2025

enorm drukke en parkeerplekken opstelling camping. beetje massa is kassa. dat vind je in de prijs terug. ver overprised voor wat je krijgt. de receptie had ook de opmerking toen ik zei zo das best duur voor een nacht “ welcome to Norway “ ik heb haar gelijk maar even gezegd dat dit de eerste camping was in 3 jaar die zo verschrikkelijk duur is. douches en toilet werkelijk schitterend maar echt heel vies. voor Oslo perfect maar nooit meer

Voyager11

aug 2025

Heel mooie camping. Modern. Sanitair geweldig. In 30 min met bus naar oslo. Je kan ticket van de bus via # app kopen. Bus staat voor de deur van de camping

Ankerveien 117

0766, Oslo, Noorwegen

grote stadscamping - 38 plekken voor campers op een grindveld - snackbar - pizzeria - broodservice - bushalte bij de ingang [bus naar Oslo] - Bogstad meer in de nabije omgeving - centrum 10km

€ 50,00 - € 70,00

(NOK 744,00)