direct aan rivier - broodservice - campingwinkel - bootverhuur - verkoop visvergunning - zowel betaling in NOK als EUR mogelijk - beheerder spreekt Nederlands - centrum 11km
Ivelandsvegen 2
4737, Hornnes, NoorwegenNOK 220,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooie rustige verstilde camping met prachtige plekken met elektriciteit voor campers. Mooi uitzicht over de rivier. Aardige Nederlandse eigenaar. Strandje erbij, zodat je gemakkelijk even kunt zwemmen in de rivier. Dichtbij Kristiansand.
Mooi gelegen rustige camping. Zwem/vaar water bij de camping. Vriendelijke eigenaren. Wij mochten ivm vertraging van de boot later uitchecken.Vers afgebakken broodjes, klein winkeltje. Prima sanitaire voorzieningen. Een aanrader!
Hele nette, rustige camping aan het water. We stonden hier nadat we in de avond van de boot in Kristiansand kwamen. Mooie plekken, veel ruimte. Een aantal plaatsen is verhard. Kom op tijd voor de mooiste plekjes want dan sta echt heel mooi. Sanitair is keurig. Vriendelijke beheerder (Nederlandstalig). We hebben genoten!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerIvelandsvegen 2
4737, Hornnes, Noorwegen58° 27' 60" N
info@kilefjorden.com
NOK 220,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine