Vågåmo

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

dp-cap

jul 2025

Mooie plek, veel vetkeerslawaai van de overkant. Maar het is vooral ook recreatieplas voor locals dus wordt gevraagd gebruik te maken van een camping, daarvan zijn er een aantal in de omgeving

Het valt niet te ontkennen dat dit een goede locatie is, maar het lijkt erop dat er lokaal weerstand is tegen campers die deze plek gebruiken. De eerste aanwijzing is de officiële waarschuwing op de vuilnisbakken die suggereert dat we een van de vele aangeboden campings moeten gebruiken. Een paar auto's reden langzaam langs ons heen terwijl we in de camper zaten te lezen. Rond 10.15 uur, toen onze gordijnen dicht waren, stopte er een voertuig naast ons en kreeg de zijkant van de camper een harde klap.

Brigitte22

sep 2024

Mooie plek met uitzicht, picknicktafels en prullenbakken. Net van de drukke weg af, naast een doorgaande weg. Goede overnachtingsplek. Gratis.

Nedre Nordheradsvegen 26

2680, Vågå, Noorwegen

parkeerplaats aan het meer - rustige weg - picknicktafels aanwezig - centrum 1,5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Claim deze locatie