Lundhøgda Camping og Motell

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

hildep12

jun 2025

1 ster voor het uitzicht. Verder zijn de locatie en de faciliteiten oud en gedateerd, en is de locatie onverzorgd en drassig. Niet aan te raden!

Carthago-Two

mei 2025

Het krijgt de derde ster omdat verwacht wordt dat het beter is bij droog weer. De meeste van onze kampeerplaatsen waren onbruikbaar omdat ze nat waren. Wij wilden geen douches met gordijnen gebruiken. Zeer hoge en winderige locatie, de 3 km naar het centrum zijn steil bergafwaarts, langs de weg. over het algemeen geen mooi uiterlijk, maar het uitzicht is mooi

wimenhanneke

apr 2025

1 ster voor het uitzicht, helaas is de camping een azc geworden voor Oekraïense vluchtelingen zijn dus ook extra porta cabins geplaatst,zelfs vanavond politie op het terrein. Het sanitair is gewoonweg vies. Ook de keuken smerig. Ik adviseer iedereen om een andere overnachtingsplek te zoeken . Zouden hier meerdere dagen blijven maar gaan morgen weer weg.

Lundveien 62

8206, Fauske, Noorwegen

camping op schiereiland - aan zee - sauna - strand 300m - vis plekken - Bodo 53km - centrum 3km

NOK 320,00