Kabelvåg Feriehus & Camping

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

EsEm

okt 2025

Zeer mooie camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. We waren van plan om één nacht te blijven, maar bleven er uiteindelijk vijf. We verkenden de omgeving vanaf hier en namen de bus naar Henningsvær en Svolvær. De eigenaar was erg aardig. Hij leende ons gratis zijn auto om naar Svolvær te rijden, dus we hoefden de camper niet mee te nemen.

ektegeitost

jun 2025

We kwamen vandaag aan nadat we "slechts" de helft van de toiletcassette hadden geleegd. De eigenaar wilde er 100 NOK voor, omdat hij het een beetje te duur vond. Hij zette ons er vervolgens uit, omdat we Duitsers waren die hun ontlasting in de natuur dumpten. Hij beval ons arrogant om eruit te gaan. Zo'n klootzak zijn we in heel Noorwegen nog niet tegengekomen.

Iteneo

mei 2025

de camping is misschien niet goedkoop maar voor ons geweldig. Prachtig uitzicht op de meeste (grote) plaatsen. Zeer vriendelijke ontvangst, met uitleg over wandelingen. Sanitair is pico bello, mocht de camping vol staan kan het wel wat weinig zijn.

Mølnosveien 19

8310, Kabelvåg, Noorwegen