uitzicht over het fjord - centrum 8,5km
Riksveg 85
Sortland, NoorwegenNOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooie parkeerplaats aan drukke weg, maar prima voor een overnachting. Wij waren hier op 9 juni (Pinksterweekend) en het stond hier behoorlijk vol met noren.
Mooi uitzicht op fjord. De weg is wel echt een veel bereden weg en dus gehorig. Als tussenstop verder prima
Mooie rust en overnachtingsplek met een leuk uitzicht over de fjord en omliggende stadjes. WC aanwezig, service kan bij tankstation een beetje verderop. Wel druk bezochte camperlocatie dus niet altijd plaats, verschillende alternatieven in de buurt.
Campinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Riksveg 85
Sortland, Noorwegen68° 39' 42" N
NOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan