gelegen aan een fjord - water en vuilnisbakken bij supermarkt Joker Erfjord 100m - centrum 100m
Indre Ryfylkevegen
4233, Erfjord, NoorwegenNOK 150,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenErg mooie plek, pal aan het water. Er zijn 15 plekken, maar slechts de helft kijkt uit over het fjord. We arriveerden om 16 uur en konden daar nog net 1 van krijgen, kom dus op tijd (in het hoogseizoen)!
Prima plek, vlak bij aantam voorzieningen. goed onderhouden, ik vind het de K150,- zeker waard!!
gloednieuw en gratis sanistation ligt aan andere kant van de brug. ideale combi met deze cp.
Vuilnisbak
Water
Indre Ryfylkevegen
4233, Erfjord, Noorwegen59° 20' 53" N
NOK 150,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak