Wathne Camping

4.4

S

Smaarts

okt 2025

Letterlijk aan komen waaien met de camper, midden op de middag. Hele aardige eigenaar die ons een plekje aanwees bij de rivier met uitzicht op de Fjord. We waren de enige op de camping. De camping is van alle gemakken voorzien en onwijs goed onderhouden en schoon! 3 gloednieuwe sets was/droog machines waar we, heel eerlijk, toch erg blij van werden na een aantal dagen regen. zowel camper/caravan plekken als huisjes maar heel gemoedelijk

ryan_a

sep 2025

Leuke camping met alles wat je nodig hebt. - Warme, schone douche, veel water druk (bij de prijs inbegrepen) - Keurig toilet - Prachtige plekken aan water (7 stuks) met elektriciteit - Was machine en droger (50 nok per stuk per gebruik) -Mooie overdekte afwasruimte met warm water - Grijs water / vers water / toilet legen (bij prijs inbegrepen) Wel vrij prijzig (500 nok) voor plek aant water met stroom. Ligt aan de weg ‘s avonds geen last van.

Campervrijheid

sep 2025

dit is een goede nette schone camping. aan het einde van het fjord. zeer vriendelijke eigenaren.

Ryfylkevegen 2831

4121, Tau, Noorwegen