Tromsø Lodge & Camping

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

ingridkleij67

sep 2025

Fijne camping om Tromso te bezoeken. Wij hebben deze plek in september bezocht, genoeg plaatsen beschikbaar. Eventueel ontbijt of lunch te verkrijgen. Ik vond de overnachting niet duur ca 34 euro voor zoveel voorzieningen. Lopend naar Tromso 40 min, terug met de taxi was ook heel goed te doen, voor 15 euro waren we in no time terug op de plek.

Patricius

jul 2025

Prima camping wel erg duur. Sanitair is goed maar te weinig aanwezig. Toen wij aankwamen (rond 12 uur) was er alleen nog plek zonder stroom op een soort parkeerplaats buiten de camping.

geomi-mihcael

mei 2025

Leuke plek maar duur

Arthur Arntzens Veg 10

9020, Tromsø, Noorwegen

Tromso Lodge & Camping liggen in de wilde arctische natuur, op slechts een paar minuten rijden van het centrum van Tromsø. U kunt slapen met het geluid van de rivier die buiten uw hut stroomt, met de majestueuze bergen achter u. Wanneer u wakker wordt, kunt u op uw balkon stappen en diep inademen van de extreme frisse lucht, of een heerlijke ochtendwandeling maken op een van de vele wandelpaden op het terrein.

NOK 475,00