Melkevoll Bretun

• Stroom

4.3

marlon88

jul 2025

Zeer mooie camping. Rondom overal waar je kijkt natuurschoon om je heen, watervallen, gletsjers, rivier, meer. Voorzieningen ook meer dan compleet. We zijn de wandeling naar de gletsjer gestart om 6.30u. Voordat alle cruise-touristen die met bussen worden aangevoerd. Op dit tijdstip rijden ook de karretjes nog niet. Uiteindelijk waren we de enige bij het gletsermeer, een gewelidige ervaring! (tip)

grote

jul 2025

Mooi gelegen camping aan het eind van de weg naar de Briksdal gletsjer, waar je vanaf de camping naar toe kunt wandelen.

Brigitte22

sep 2024

Mooie camping met ruime plekken. Goede start voor een wandeling naar de gletsjer. Wil je meer zon, dan kan je beter één van de eerdere camping kiezen. Genoeg sanitair en mooie relax ruimte. We gebruikten de sauna (80 NOK p.p), heerlijk! We betaalden voor de camping 350 NOK plus 50 NOK voor elektra. Douche kost 10 NOK.

Sekundær Fylkesveg 724

6792, Briksdalsbre, Noorwegen

toegangsweg via Olden - bij ingang van Jostedalsbreen Nasjonalpark - restaurant/boetiek 100m - winkels/centrum 10km

1 mei t/m 1 okt

NOK 350,00