Tvinde Camping

• Honden toegestaan

3.8

TorW

aug 2025

Prima camping. Mooie verharde plaatsen. Wij waren er na dagenlange regenval. De waterval is dan indrukwekkend. Het sanitair is goed en schoon. De douche moet je afzonderlijk betalen (NOK 10). Bij een van de douche kun je met je pinpas betalen.

Maaikev89

aug 2025

Mooie camping. Waren hier 1 nacht. Voor kids een trampoline, schommel en wip. En een stromend riviertje om in te spelen. Voor gebruik sanitair krijg je een code voor de deur. Toiletten schoon en zacht toiletpapier i.p.v. dunne harde toiletpapier :-) Mooi uitzicht op de waterval. Douche moet je apart voor betalen.

MWhitby

aug 2025

We hebben genoten van onze overnachting en waren erg blij dat we buiten Voss verbleven. Het was maar 20 minuten rijden in de ochtend om bij onze geboekte activiteit te komen. Prachtige plek, schone faciliteiten en bij het witte geluid van de indrukwekkende waterval kon je in slaap vallen. Sommige plekken liggen dichter bij de weg, maar zorg dat je er vroeg bent en in de buurt van het beekje bent!

Tvinde

5710, Skulestadmoen, Noorwegen