Camping-Gasthof Maltschacher Seewirt

• Lozen afvalwater

4.5

LySchreuder

aug 2024

Gezin met 2 kinderen, 2 en 5 jaar. Reizen met grote camper. Vakantiepark met aan de andere kant van de weg de camping. Camping is primitief, maar prima. Je kunt zelf je (ruime) plek uitzoeken. Rustig gelegen. Twee sanitair gebouwen, verouderd maar prima. Klein stukje lopen richting het water. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken van het park. Speeltuinen, restaurant, binnen zwembad, broodjes service. Voor ons 115 euro voor 2 nachten.

Renesan

jun 2024

Prima camping en plek met uitzicht op ‘t meer. Vriendelijk ontvangst. Heerlijk eten bij het Gasthaus. Prima plek voor een aantal dagen

lexherle

jun 2022

nette camping. schoon en nieuw sanitair. vriendelijke receptie. wij hadden een pracht plek aan het meer. direct vanuit de camper het water in. heerlijk een paar dagen relaxen. prima restaurant. grote plaats omdat we aan het meer stonden zonder acsi korting. stroom niet inbegrepen. redelijk aan de prijs. we betaalde € 177,00 voor 2 personen en een camper voor 4 nachten.

Maltschach 2

9560, Feldkirchen in Kärnten, Oostenrijk

Camping direct aan meer - zeer mooi gelegen - restaurant - winkels en centrum 2km

26 mei t/m 28 jun

29 jun t/m 23 aug

27 apr t/m 25 mei

Toon alle tijden en prijzen

CKE - Camping Key Europe

ACSI - Campingcard