Hochoben

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Sandra88E

jul 2025

Prachtige en schone camping. In een leuk dorpje met lekkere restaurants. Sanitair netjes en schoon. Alles op loopafstand en de bushalte op de camping. Bus is gratis (even bij receptie je mail adres doorgeven) en dan kan je naar allerlei bezienswaardigheden met de bus. 5 sterren waardig

janhenkwijma

jun 2025

prachtige gelegen tussen de bergen op 1200 m hoogte. Op loopafstand 350m van leuk plaatsje Mallnitz. Supermarkt op 600m. Sanitair nieuw, mooi, luxe en zeer schoon. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Mooie vlakke en afgebakende plekken met stroom en water. Direct vanuit de camping start wandelroutes of andere (bergsport-) activiteiten. Aanrader, goede plek voor meerdere dagen. Wij komen terug.

Wmac

apr 2025

Heel fijne camping waar we al diverse keren verbleven hebben. Top met privébadkamer indien gewenst en ook restaurant aan. Op loopafstand van het dorp en rondom een heel uitzicht op de bergen. Wouden er nu weer heen en hebben daar 90km voor omgereden om vast te stellen dat ze gesloten zijn vanwege en we er dus niet terecht konden. We hadden nochtans op voorhand op de app gekeken en daar staat dat ze open zijn. Dus jammer dat ze dit niet melden.

Mallnitz 226

9822, Mallnitz, Oostenrijk

nieuwe campingcomplex - restaurant - sanitaire voorzieningen, waaronder een hondendouche en huurbadkamers - centrum 300m