Seecamping Mössler

• Stroom

4.4

DapBri

jul 2025

Veel voorzieningen voor kinderen en schoon sanitair. er loopt een apart pad direct van de vamping naar het meer. vanaf de camping kan je ook goed wandelen. het zwembad is lekker warm maar het binnenzwembad is erg klein. de afstand tot het sanitair gebouw was voor ons best groot.

sk175

jul 2025

Een geweldige, kleine camping aan het meer met alles wat je nodig hebt, zelfs een verwarmd zwembad. Een uitstekende uitvalsbasis voor vele activiteiten. Reserveer in het hoogseizoen zeker van tevoren. Een zeer warm welkom. We zijn ontzettend blij dat we hier een plekje hebben gekregen, want de camping was niet zo groot. Hoogseizoen, categorie C, 2 volwassenen + 1 kind, € 68/nacht. We komen zeker terug.

Mooi grote camping veel Nederlanders gezinnen. In het dorp en aan het meer is van alles te vinden maar niet alles is open in het hoogseizoen. Weinig tot geen wandelen mogelijkheden. Paar wandelroutes die aangegeven zijn met kleuren paaltje erg onoverzichtelijk vonden wij. ver prima plek voor paar dagen.

Seefeldstraße 1

9873, Radenthein, Oostenrijk

gelegen aan meer - verwarmd zwembad - campingwinkel - restaurant - winkels 1,5km - centrum 2km

15 mrt t/m 15 nov

ACSI - Campingcard