2,93van 5
  • augustus 2023

Super leuke camping/camperplaats, mooie grote plaatsen. Vriendelijke heer bij de receptie. Ach, het douchen is even aanpassen, maar dat is dan ook echt het enige. Mooie omgeving en Melk is heel gezellig!

• juli 2023

Sanitair (douche en toilet) in vuile containers 🤮 die we niet hebben gebruikt! Daarvoor veel te duur: 2 personen + 1 stacaravan + elektriciteit ca. 34 € - vertrek de volgende dag!!!

Bekijk alle 29 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
2,93van 5
  • augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Fährhaus Melk