Camping AustriaCamp

Dieuwertje29

jul 2025

Prima camping als uitvalsbasis voor fiets- , wandel-, hike-, wielrentochten. Uitzicht op het meer is prachtig! Restaurant prima en sanitair schoon en grote douchehokken. Bij regen inderdaad wat modder maar dat proberen ze meteen te herstellen. Plaatsen met caravan of camper prima. Met tent sta je dichter op elkaar. Wij hebben 6 meren in de omgeving bezocht veelal met de fiets. onvergetelijke week gehad.

MyViewHe

sep 2024

Locatie en omgeving geweldig. Camping zelf op zich in orde maar zoals al in andere reviews vermeld kleine plaatsen. Ook niet zo gek ; aan het water tussen de bergen waar vlak land voor een camping schaars is. Ja en daar betaal je ook voor. Sanitair is prima, wel hele grote douche cabines, als ze die in 2 delen heeft men meer cabines 😀. Wij vonden het prima hier, ook zijn geld wel waard.

aikm

jun 2024

Mooie camping aan het water met mooi sanitairgebouw. Plaatsen niet heel groot. Je staat bijna tegen elkaar aan. Geen diepe plaatsen. Een dure camping. Voor een simpele plaats met stroom en 2 man betaalden wij € 50,00. Voor vergelijkbare campings betaalden wij deze vakantie € 35,00. En € 9,00 voor 6 broodjes vonden wij ook aan de prijs.

Achort 60

5310, St. Lorenz, Oostenrijk