Kur-Camping Erlengrund

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping in het prachtige Bad Gastein

Als u uw kampeervakantie in het Salzburger Land wilt doorbrengen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze plaats biedt u het hoogst mogelijke comfort, zowel in de zomer als in de winter. Onze staanplaatsen tussen 100 en 120 m² zijn geschikt voor grote en kleine campers, campers, caravans of gewoon een tent

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bombus-terrestris

aug 2025

2 sterren. De camping bestaat uit een groot grasveld met daarop enkele grote sparren. Er is een groener deel, maar daar staan alle stacaravans. Inrichting ook wat kneuterig. Kosten: 97 euro voor 2 nachten, 2 personen en een campertje van 6 m. Duur. Maar…! Maak vanuit de camping een prachtige wandeling langs het snelstromende riviertje dat uitmondt in enorme watervallen. Je bent dan in het centrum van Bad Gastein. Prachtig. Nou vooruit, 3 sterren.

Rabbitshome

aug 2025

nette camping. vriendelijke eigenaresse en receptionistes. ruime plekken. sanitair netjes. mooi wandelen met de hond langs het water. 3 nachten 2 personen en hond € 162,-

DeGrootjes4!

apr 2025

Perfect sanitair, wordt ook super schoon gehouden. Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Mooi om vanaf hier te wandelen richting Bad Gastein langs de waterval omhoog. Broodjes service, maar winkel ook op fietsafstand.

Erlengrundstraße 6

5640, Bad Gastein, Oostenrijk

Locatie host

Camping in het prachtige Bad Gastein

Lees verder

panoramacamping - mooi uitzicht op hooggebergte en kuuroord - campingwinkeltje - winkels 1km - openbaar vervoer 100m

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard