Camping Seeblick Toni Am Reintaler See

V

Volker R.

nov 2025

Zeer mooie plek, vriendelijke mensen, geweldig restaurant. Honden toegestaan.

Wim68

jun 2025

vandaag terug gekomen van Toni heel mooi sanitair. heel mooi meer maar de hond mag er niet in( is ook niet vermeld) kosten voor 1 hond 15€ geboekt via Vacance Select voor 2nachten op een standerplatz 77,5€ afrekening vandaag bij Toni 69,60€ dus voor 2 nachten 2 personen 1 hond 147€. voor een standardplatz sorry nooit meer

zeer onbeleefd ontvangen, niet geboekt en gevraagd of er nog plaats was, geen probleem aan de receptie, direct ingeschreven en info gekregen. vervolgens afgeblaft door de persoon die ons naar de plaats bracht. we kregen een plaats aan een pad, nog geen drie meter breed. gevraagd of hij een betere/ ruimere plaats had en werd vervolgens weer afgeblaft. we hebben de spullen ingeleverd en zijn snel van de camping weggegaan.

Moosen 46

6233, Kramsach, Oostenrijk

camping met 2 plaatsen voor de poort en 8 camperplaatsen op de camping - ook gewone kampeerplaatsen beschikbaar - winkel en restaurant - bushalte - gratis regiobus naar het centrum