Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Vijfsterrencamping aan de Natterer See
Luxe staanplaatsen op een van de beste locaties van Europa
Ervaar unieke uitzichten te midden van ongerepte natuur , op slechts 7 km van de bruisende deelstaathoofdstad Innsbruck . Onze camping is misschien wel een van de mooist gelegen campings van Europa. De totale oppervlakte van ons 5-sterren vakantiepark beslaat 150.000 m² met 180 gedeeltelijk aangelegde grasplaatsen van 55 tot 160 m² voor caravans, campers en tenten in vijf categorieën – allemaal terrasvormig aangelegd . De camping biedt ook speciaal verharde overnachtingsplaatsen voor zware campers .
Lees verder

Locatie host
Vijfsterrencamping aan de Natterer See
Luxe staanplaatsen op een van de beste locaties van Europa
Lees verder
familiecamping - gelegen aan zwemmeer - campingwinkel - snackbar - pizzeria - restaurant - openbaar vervoer [en skibus] 10m - winkels 2,5km
€ 57,85
CKE - Camping Key Europe