Camp 66

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

Emmymarcel

sep 2025

Hele nette camping met zeer vriendelijk personeel . Zeer schoon sanitair alleen tijdens het douchen is het water niet al te warm . Er zit een restaurantje met een barretje bij. broodjes dien je wel zelf te regelen in de winkel op loop/fietsafstand , dat is wel een minpuntje . Prachtig uitzicht. Het dorpje vlakbij is toeristisch maar wel echt kei leuk.

vdVendel

aug 2025

grote camping vooral ingericht voor gezinnen met kleine kinderen. Mooi terrein. Leuke thema's in centraal gebouw. Toiletten en douches niet altijd schoon.

Desiree-Ron

aug 2025

Wat een geweldige camping! we zijn zeer hartelijk ontvangen. omdat we niet hadden gereserveerd en de camping bijna vol stond heeft de dame van de receptie steeds weer gekeken waar we 1 of 2 nachtjes konden staan. zo zijn we 4x verhuisd. De sfeer op de camping is zeer aangenaam, het middelpunt is een grote geschakelde blokhut met de receptie, sanitair en restaurant. het sanitair is schoon en in het restaurant kun je prima eten.

Widokowa 9

58-534, Ściegny, Polen

Sitecode: 52025

camping met restaurant - bibliotheek - winkel - supermarkt 2km. - toegangsbrug max 7 ton, en 4mr hoogte

PLN 79,00