Nieuwe locatie - centrum 9km
Strachowicka 79
54-530, Wrocław, PolenPLN 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooie locatie en plekken, erg nette douche en toiletruimte leuke jonge mensen en als je Google Maps aanhoud makkelijk te vinden
Leuke plek, in aanbouw maar al functioneel voor basisdiensten. Alles nieuw en zeer schoon. Een wandeling van 5 minuten brengt u naar het prachtige Wroclaw. De eigenaar is een aardige en behulpzame man, twee dagen na vertrek had ik een probleem met de camper in een andere stad en hij hielp me aan de telefoon om hulp te vinden. Spreek Engels en begrijp elkaar goed.
lees meerprachtige douches en keuken. om er te komen is een drama. kwam eerst voor gesloten hek op zondag. omdat ik had gebeld ...contact gezocht. zelf hek open maken.. daarna doorrijden naar een fabrieksterrein. de jongen spreekt goed Engels maar weet niet wat hij zegt. prijs was 10 euro... toen we stonden ..55... na check op site zei hij 60 2 personen en een camper. . zonder elektra . Ik heb gepakt..
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerStrachowicka 79
54-530, Wrocław, Polen51° 6' 56" N
gadabouttrip@gmail.com
PLN 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet