Camping Warszawa

• Lozen afvalwater

• Stroom

Martin#74

sep 2025

Als ik kon, zou ik het helemaal geen sterren geven. Ik ging om 8:30 uur naar de receptie van het hotel. Ze wezen me een restaurant aan. Het was gesloten. Ik parkeerde op hun parkeerplaats, zonder water, elektriciteit of iets anders. De volgende ochtend parkeerde de onbeschofte eigenaar achter mijn auto en eiste 150 PLN. Volkomen schandalig. Het zijn gewoon oplichters.

gangsterke

jul 2025

een rustige camping aan een visvijver, we hebben er lekker gegeten, het sanitair was netjes en de wasmachine was gratis te gebruiken. Rondom de camping is er niet veel te zien behalve industrie en een verouderd hotel dat wel een mooi zicht vanaf de camping geeft.

Vnico

jun 2025

Hier twee nachten gestaan met NKC groep. slechte camping tot nu toe. Plaatsen verhard met grote grove keien en stukje gras is ook al niet veel. sanitair smerig en water koud, bijbehorende hotel vergaande glorie, zou iets anders zoeken.

Pałacowa 1

05-816, Michałowice-Wieś, Polen

camperplaats bij hotel - ontbijt mogelijk - centrum Warschau 11km - centrum 500m

€ 15,00 - € 25,00

(PLN 100,00)