Grote rustige parking aan meer - geen voorzieningen - geschikt voor grote campers - centrum 1km
Plażowa
44, Niewiesze, PolenPLN 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPrima camperplek meet veel plaatsen. Avonds inderdaad wat last van jongeren in luidruchtige autos. Maar wij stonden hier op zondagavond dus erg lang hebben we er niet last van gehad.
Op de parking aan een meer. Op de parking wordt geracet met auto's, luide muziek en ontploffen van bommetjes door de plaatselijke hangjongeren. Geen aanrader!
Geen voorzieningen, wel af en toe lokale jeugd die de spot gebruikt om te chillen (met Netflix 😉). Geen last van gehad. Mooi meer waar je goed kunt wandelen. Ik heb er zelfs een uurtje gekitesurfd... prima om een nachtje te blijven. Aardige mensen van nabij gelegen woonwagenkampje
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Plażowa
44, Niewiesze, Polen50° 23' 35" N
PLN 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan