Parking Arouca

• Vuilnisbak

Hele mooie plaats alleen opletten als het markt is. Twee keer per maand op donderdag. In de nacht wordt deze opgebouwd. En weg komen lukt dan niet meer. Verder prima plek.

prima plek voor overnachten. wij dachten dat we dicht bij de brug zouden staan maar dat is vanaf hier nog 15 km. Hebben hier 2 nachten gestaan vanwege de markt. Ik kan me voorstellen dat het je overvalt als je ‘s morgens om 5:30 uur wordt ingebouwd door de marktkraampjes. Wij hadden het al gezien op het bord wat aan het begin van de parking staat en vonden het geen probleem, hebben de activiteiten vanuit de camper bekeken en het stadje bezocht.

JJAB

nov 2024

Locatie, faciliteiten oké. wij stonden er met 5 vrachtwagens. Na 5 uur is het door het starten van de wagens gebeurd met slapen. En de omgeving heeft zoveel schade van de branden die kun je wel overslaan .In de natuur wandelen te nat. Dit gebied even overslaan. Eerst natuur laten herstellen.

Rua Sub-Ribes

4540-128, Arouca, Portugal

40° 55' 35" N 8° 15' 2" W

40.92651 -8.25056

grote mix-parking - in de buurt van vrachtwagen- en bussenparking - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!