Wij waren hier op 3 juni en stonde achter de molen vlakbij de waterkranen. in de stad staat een grote kerk helemaalbekleed met blauwetegels (azelejos) met prachtige afbeeldingen. Heel bijzonder.
Pretentieloze plek. Op gras/ zand eigenlijk zo'n beetje tussen de intermarché en het dorpje. Handig dat je de wc en vuilwater bij de supermarkt dichtbij kunt legen. In de nacht stil en voor de rest niets bijzonders
Prima CP. Werd in loop van de dag redelijk druk. Maar voor iedereen is er wel een plekje. Afvalcontainers staan iets voorbij molen ri. dorp/stad
Rua das Eira 17
7780, Castro Verde, Portugal37° 41' 46" N
8° 5' 21" W
-8.08907
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons