Parque Campisimo Barragem Monte da Rocha

• Stroom

gixxer.johan

sep 2025

19 september aangekomen .zeer vriendelijk ontvangen.kamperbus met 2 pers en stroom 13 euro.mooie ruime plekken goede ruime douch en toilet. zeer mooi zwembad met heel mooi uitzicht.de weg er naar toe beetje hobbelig maar goed tedoen .

Texelnugget

jan 2025

Ver van de bewoonde wereld dus ideaal voor rustzoekers. Vriendelijke ontvangst en prima sanitair. In de winter is het winkeltje op de camping gesloten. De supermarkt is 14 km verderop. Neem cash geld mee. Je kunt niet pinnen!

Fitti54

jan 2025

Helaas arriveerde er dit weekend een invasie van Portugezen, zonder rekening te houden met de andere kampeerders. Iedereen speelde zijn eigen muziek op een te luid niveau en er werd geen rekening mee gehouden, zelfs niet 's nachts. We hadden het gevoel dat we op een kermis stonden. Niemand van het personeel reageerde zelfs. Triest!!! Noodgedwongen moesten we op zoek naar een andere plek. Er zijn hier waarschijnlijk geen regels.

7670, Ourique, Portugal

37° 43' 3" N 8° 18' 16" W

37.71743329 -8.30436314

camping met kleine stacaravans - 30 losse plaatsen voor tent caravan of camper - restaurant - zwembad

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Claim deze locatie